NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Mehmet Diker Ortaokulu

e-Safety Label Bronz Etiketimizi Aldık

eGüvenlik Etiketi nedir?

eSafety Etiketi, 2012'de başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine aşağıdakileri sağlamaktır. Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk.

Bu nedenle eSafety Topluluğu, bu katılımcıların etkileşime girmesi, en iyi uygulamaları paylaşması, tavsiye istemesi ve zor vakaları ve bunların nasıl çözüldüğünü paylaşması için ideal bir alan sunar.

Okulumuz uluslararası işbirliği ile yürütülen e-Twinning projelerinde yer almıştır. Güvenli internet kullanımı, e-Safety/e-Güvenlik çalışmalarını sürdürmüş ve e-Güvenlik Bronz Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

02-02-2023

Yayın: 02.02.2023 - Güncelleme: 02.02.2023 11:57 - Görüntülenme: 219